پـروژه ( 3 ) : تـــومــاک

توماک سامانه تامین و توزیع ماشین آلات کشاورزی

طبق بررسی های صورت گرفته توسط وزارت جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت تولید تراکتور توسط شرکت های تراکتور سازی ایرانی، توان تولید تقریبی کشور سالانه ۳۰ هزار دستگاه می باشد. بر اساس گزارش مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی نیاز واقعی کشاورزان و فعالان حوزه کشاورزی سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار دستگاه می باشد که متاسفانه به دلیل عدم تشخیص کشاورزان از دلالان و همینطور سود بالای واسطه گری در این حوزه دسترسی کشاورزانی که نیاز به ماشین آلات کشاورزی نظیر تراکتور برای افزایش بهره وری زمین خود دارند بسیار کم تر از میزان تولید می باشد.

همچنین با توجه به سهم اندک اعتبارات بانکی و لزوم بهره وری از اعتبارات موجود در جهت کاهش پاسخگویی به تقاضاهای کاذب و همچنین حذف متقاضیانی که مستحق دریافت اعتبارات کمک هزینه ای برای خرید تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی نظیر تراکتور نیستند، سامانه تامین و توزیع ماشین آلات کشاورزی با نام اختصاری توماک درصدد است وظیفه تشخیص صلاحیت دریافت اعتبار و اولویت بندی متقاضیان را با پیاده سازی کامل زنجیره تامین تا توزیع ماشین‌آلات کشاورزی به نحو احسن اجرا نماید.

  • مدیریت یکپارچه گردش محصول،گردش داده و گردش فرآیندهای مالی

  • نظارت موثر و هدفمند بر زنجیره های تامین، تولید، فرآوری، ذخیره سازی، حمل، عرضه و مصرف

  • ایجاد و توسعه حکمرانی داده و تصمیم سازی مبتنی بر تجمیع و تحلیل داده‌

  • مدیریت تامین امنیت غذایی پایدار اعم از صادرات، واردات و ذخایر راهبردی نهاده و فرآورده‌های کشاورزی

  • ایجاد و توسعه نظام سنجش کیفی محصولات

  • تلاش بر تامین مالی اجزای زنجیره محصولات

  • تحلیل رفتار ذی نفعان و ارائه الگوهای مطلوب تولید، توزیع و مصرف محصولات

قابلیت های فنی پلتفرم توماک

زنجیره توماک وظیفه پیاده سازی فرآیندهای تامین تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی را برعهده دارد لذا با توجه به وجود اجزای مختلف در فرایند زنجیره تامین کالا، ابتدا به شناسایی اجزا و سپس به نگارش بهترین فرآیند ممکن برای ارتباط دهی بین این اجزا می پردازد. به این ترتیب اجزای مختلف سامانه در 4 گروه قابل تفکیک از یکدیگر هستند:

پروژه های مرتبط